Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Για να το σταματήσουμε την χρήση προσωπικών φωτογραφιών απο τις διαφημίσεις του Facebook

Χρήση προσωπικών φωτογραφιών απο τις διαφημίσεις του Facebook


Την Παρασκευή το Facebook θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μας σε διαφημίσεις που θα φαίνονται στην αρχική σελίδα των φίλων μας. Είναι νόμος & αναφέρεται στα ψιλά γράμματα όταν φτιάχνουμε το λογαριασμό μας. Για να το σταματήσουμε κάνουμε το ακόλουθο: Λoγαριασμός -Ρυθμίσεις λογαριασμού- Διαφημίσεις Facebook, επιλέγουμε "Κανείς" & Αποθήκευση αλλαγών.
Απο το facebook:
Διαφημίσεις που προβάλλονται από εφαρμογές τρίτων
Το Facebook δεν δίνει το δικαίωμα σε εφαρμογές ή διαφημιστικά δίκτυα τρίτων να χρησιμοποιούν το όνομά σας ή φωτογραφίες σας σε διαφημίσεις. Αν κάτι τέτοιο επιτραπεί στο μέλλον, αυτή η ρύθμιση θα καθορίζει τη χρήση των πληροφοριών σας. Επιτρέπω στις διαφημίσεις σε σελίδες εφαρμογών να δείχνουν προσωπικές μου πληροφορίες, τις οποίες θα βλέπουν - κανείς
Διαφημίσεις που προβάλλονται από το Facebook
Το Facebook προσπαθεί να δείχνει σχετικές και ενδιαφέρουσες διαφημίσεις σε εσάς και στους φίλους σας. Δείτε τι ισχύει για τις Διαφημίσεις Facebook:
Το Facebook δεν πουλάει τις πληροφορίες σας σε διαφημιστές.
Οι διαφημίσεις κοινωνικής δικτύωσης συνδέουν ένα διαφημιστικό μήνυμα με τις ενέργειες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. όταν δηλώνετε ότι σας αρέσει μια σελίδα).
Εμφανίζεστε σε διαφημίσεις κοινωνικής δικτύωσης μόνο σε επιβεβαιωμένους φίλους σας. Αν χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφία, αυτή θα είναι η εικόνα του προφίλ σας και όχι κάποια φωτογραφία από τα άλμπουμ σας.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η ρύθμιση ισχύει μόνο για τις Διαφημίσεις Facebook που συνδέουν μηνύματα διαφημιστών με ειδήσεις σχετικά με τις κοινωνικές ενέργειες. Δεν περιλαμβάνει καμία άλλη διαφήμιση ή διαφημιστικό περιεχόμενο που εξυπηρετείται από το Facebook (όπως είναι, λόγου χάρη, οι διαφημιστικές δημοσιεύσεις). Επίσης, δεν περιλαμβάνει προωθήσεις του Facebook που να συνδέουν κοινωνικές ενέργειες με μηνύματα από το Facebook. Στο Κέντρο βοήθειας μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργούν οι κοινωνικές διαφημίσεις, οι διαφημιστικές διαφημίσεις και οι προωθήσεις του Facebook. Να βλέπουν τη δραστηριότητά μου στις Διαφημίσεις Facebook -κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου