Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Παιχνίδια για μεγάλα παιδιά...


Παλαιότερα ήταν ταμπού. Πλέον αποτελούν μόδα. Τα sex toys βρίσκονται στα πάνω τους και αιτία είναι η κατάρριψη των κλισέ. Δε μιλάμε για μαστίγια, βυνίλ αξεσουάρ και πλαστικές κούκλες μόνο. Μιλάμε για gadgets με χρησιμότητα στο σεξουαλικό παιχνίδι που είναι χαριτωμένα, δε σοκάρουν και εξιτάρουν εξίσου και τα δύο φύλα.
Ποτέ ένας δονητής δεν ήταν τόσο δημοφιλής όσο ο vibrating rabbit που προβλήθηκε στο Sex & The City και εκτόξευσε τις πωλήσεις του στα ύψη. Το ίδιο συνέβη και με τον Silky Dildo που χρησιμοποίησε το George Clooney ως sex addict στο Burn After Reading. Kαι στη συνέχεια τα δαχτυλίδια, τα αρωματικά έλαια, τα kinky εσώρουχα και τα λιπαντικά ήρθαν να ολοκληρώσουν τη λίστα με τα προτεινόμενα παιχνίδια που κοσμούν τα ράφια των sex shops και αποτελούν τα πιο δημοφιλή «παιχνίδια» ανδρών και γυναικών.

Τα online sex shops είναι η πιο εύκολη και ανώνυμη λύση για τους φαν του είδους. Δε χρειάζεται καν να βγεις από το σπίτι, μπορείς να δεις στον υπολογιστή σου όλη την ποικιλία που κυκλοφορεί και να αποφύγεις την πιθανή αμηχανία του ταμείου, όταν θα έρθει η ώρα να πληρώσεις τα νέα σου αποκτήματα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσοχή ώστε το on line κατάστημα να είναι αξιόπιστο με εγκεκριμένα προϊόντα. Τα προϊόντα θα πρέπει να μην είναι κατασκευασμένα με τοξικά και επικίνδυνα υλικά και να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Πολλά sites δεν ενημερώνουν για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διαβάζετε κατά γράμμα το εσώκλειστο φυλάδιο οδηγιών. Ο,τιδήποτε σας φανεί ύποπτο ή δεν τηρεί τις προδιαγραφές θα πρέπει να επιστρέφεται. Δώστε λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή στην πολιτική πωλήσεων και επιστροφής των προϊόντων στο εκάστοτε on line shop που θα επιλέξετε.

Εμείς κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε τα ελληνικά on line sex shops του διαδικτύου. Εσύ δεν έχεις παρά να τα επισκεφτείς και να βρεις τα καλύτερα παιχνίδια για σένα. Εξάλλου το παιχνίδι είναι το ζητούμενο σε όλες τις ηλικίες αρκεί να είναι ασφαλές. Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου